Про нас
увійти

Теребовлянська Нива достойно покинула турнір пам'яті Ернеста Юста (ФОТО, ВІДЕО)

категорія: Футбол | дата: 06 03 2016
Теребовлянська Нива достойно покинула турнір пам'яті Ернеста Юста (ФОТО, ВІДЕО)

5 березня у с. Довге (Стрийський р-н, Львівщина) відбувся матч 1/8 фіналу меморіального турніру Ернеста Юста між стрийською Скалою та теребовлянською Нивою.

Чемпіон та володар кубка Тернопільщини поступився своєму опоненту у серії післяматчевих пенальті — 5:4. Зазначимо, що Ниві на цій стадії дістався дуже серйозний опонент, адже стрийська Скала — один із лідерів професійної Другої ліги. Та навіть попри це, підопічні Романа Курдупеля дуже достойно виглядали на фоні такого противника.

Рахунок на початку першого тайму відкрили гравці Ниви. Після подачі з кутового, ворота Скали розстріляв захисник теребовлянського клубу Тарас Кормило. Проте перед цим свій момент не реалізували господарі. Після удару Василя Цюцюри м'яч влучив у поперечину воріт Ниви. Зазначимо, що вже за рахунку 1:1, Нива теж перевірила на міцність поперечку чужих воріт. А пропустили теребовлянці у середині першого тайму, коли вихід сам-на-сам з воротарем Ниви реалізував Дмитро Скакун.

Другий тайм вийшов абсолютно рівним, а моменти мали як футболісти Скали, так і гості з Теребовлі. Проте жодній з команд більше не вдалося забити в основний час і за регламентом турніру переможця визначали у серії пенальті. На стадії 1/16 фіналу Нива, нагадаємо, саме через серію пенальті пройшла далі, обігравши ременівську Думну з рахунком 5:4. Тепер же Нива поступилась Скалі з тим же рахунком.

Фото - ФК Скала

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook