Про нас
увійти

Другий склад ФК Тернопіль поступився Волині

категорія: Футбол | дата: 29 02 2016
Другий склад ФК Тернопіль поступився Волині

Спаринг між луцькою Волинню та ФК Тернопіль складався з двох матчів. І якщо в поєдинку основних складів перемогу святкували тернополян (1:0), то у зустрічі резервістів, яка відбулася в селі Піддубці (Луцький р-н.), вікторія залишилася за молодими лучанами — 2:0.

У матчі резервних складів долю матчу вирішили два голи забиті молодими гравцями «Волині» на початку і в кінці другого тайму. Щойно розпочався друга 45-хвилинка, як господарі провели швидку контратаку. М’яч з лівого краю переадресували у центр. З перший ударом тернопільський кіпер справився, а от на повторний у виконанні Артем Дудік воротар уже зреагувати не зміг (1:0). Другий гол забив Андрій Ярошенко, котрий ударом головою замкнув навісну передачу з правого флангу (2:0).

Муніципали теж мали як мінімум дві 100-відсоткові нагоди для взяття воріт. У першому таймі передача з правого краю Сергія Полянчука за метрів 15-ть від воріт знайшла Тараса Гром’яка, котрий не зумів переграти воротаря Волині. А у другому таймі фланговий навіс ударом головою з близької відстані завершував півзахисник, який перебуває в розташуванні тернопільської команди на перегляді, однак воротар правильно обрав позицію і зумів зреагувати на політ м’яча.

ФК Тернопіль у другому матчі з Волинню виступав у такому складі: Кравчук, Дубчак, Чорний, Заставецький, Козовик, Кондзьолка-к (півзахисник на перегляді, 46), Гаврилюк (нападник на перегляді, 46),  півзахисник на перегляді, Полянчук, Гром’як, Різник.

Джерело: ФК Тернопіль

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook