Про нас
увійти

Василь Івегеш: "Перемога над Волинню — винагорода за нашу роботу"

категорія: Футбол | дата: 29 02 2016
Василь Івегеш:

Головний тренер ФК Тернопіль Василь Івегеш по гарячих слідах прокоментував хід перебіг матчу його команди проти луцької Волині (1:0).

— Наша команда старалася, футбоілсти хотіла показати себе з кращого боку, адже в останньому протистоянні цих суперників минулоріч Волинь нас обіграла 5:0. Більше того, раніше ми з  Волинню зіграли три разу і в усіх тернополян поступалися. Зараз ж, напевно, луцькі футболісти недооцінили ФК Тернопіль. Хоча, Волинь нещодавно приїхала з Індії, де виступала на турнірі, тому, можливо, суперник ще в повній мірі не адаптувався на Україні. Якщо говорити про результат, приємно що він позитивним, це винагорода за нашу роботу.

— Кого можете відзначити у складі ФК Тернопіль?

— У першому таймі грали кілька молодих футболістів, після перерви на їх місце вийшли досвідченіші, але на загальну картину гри це не відбилося. Нікого б з футболістів не хотів виокремлювати, адже всі вийшли на поле на фоні втоми. Натомість відзначив би, що у всіх гравців було велике бажання зіграти якомога краще.  

— У команді на вістрі атаки весь матч провів досвідчений 30-річний нападник. Чи вже визначилася його доля в ФК Тернопіль?

— Цей хлопець до нас на перегляд приїхав у п’ятницю. Переглянемо його гру ще у спарингу з львівськими Карпатами, після чого прийматимемо рішення про його долю в нашій команді.

Джерело: ФК Тернопіль

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook