Про нас
увійти

Легендарний гравець Ниви очолив обласну команду

категорія: Футбол | дата: 23 02 2016
Легендарний гравець Ниви очолив обласну команду

Легендарний захисник тернопільської Ниви Роман Мацюпа на минулому тижні був представлений гравцям аматорської футбольної команди ФК Чортків у якості головного тренера.

Чортківська команда, яка у чемпіонаті області-2015 посіла четверте місце і в півфіналі кубка поступилася ФК Бережани, з приходом Романа Мацюпи намагатиметься покращити свої турнірні показники.

— Конкретних завдань переді мною на цей сезон не ставиться. Головне — створити боєздатну, дисципліновану команду на базі місцевих вихованців із вкрапленням приїжджих. Перемоги для керівників клубу — це добре, але першочергово вони вимагають, щоб гравці віддавали на футбольному полі всі сили та вміння, — зауважив новий тренер ФСК Чортків Роман Мацюпа.

Роман Йосипович уже провів з новою командою два тренування у спортивному залі, також ФСК Чортків зіграв двосторонку на штучному полі у Синькові. На цей тиждень у чортківчан заплановано три тренування і, можливо, наприкінці тижня у них відбудеться товариська гра. Також активно новий тренер займається пошуком виконавців, зокрема, на проблемні позиції в лінії атаки та центрі оборони.

Нагадаємо, як гравець, Роман Мацюпа захищав кольори Ниви з 1978 по 1991 рр. На майстрівському рівні провів за неї 368 матчів і забив 31 гол у чемпіонатах СРСР (друга ліга). Починаючи з 2010 року, Роман Йосипович обіймав посади директора ФК Нива та начальника команди. З приходом до Ниви у 2015 році львівських власників, Мацюпа залишився поза клубом. Останнім часом працював тренером-селекціонером чернігівської Десни.

Джерело: Номер один

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook