Про нас
увійти

У Козовій відбувся міжрайонний турнір з міні-футболу

категорія: Футбол | дата: 20 02 2016
У Козовій відбувся міжрайонний турнір з міні-футболу

У неділю, 14 лютого в залі Козівської ДЮСШ відбувся традиційний міжрайонний турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті Ігоря Михайлечка.

Поборотися за почесний кубок виявили бажання 9 команд. Це команди сіл нашого району — Конюхи, Великий Ходачків, Вікторівка, Теофіпілка, Купчинці, Будилів, смт. Козова, а також Хатки Бережанського району та с.Озерна Зборівського району.

Змагання в групах проходили за круговою системою. Тут слід відзначити аматорські команди Купчинець та Конюх, гравці яких були представлені тільки з футболістів свого села. Купчинецьким футболістам протистояли команди сіл Теофіпілки і Вікторівки, в складі яких були гравці з професійних команд. Проте спортсмени Купчинець не спасували перед "зірками" цих команд і навіть під час матчу перемагали з рахунком 2:0 команду с.Теофіпілка і 2:1 — команду с.Вікторівка. Але клас є клас. Кінцевий результат: футболісти с.Теофіпілка святкували перемогу (3:2), а вікторівчани задовільнились нічиєю (3:3).

Спортсмени с.Конюхи також вдало діяли проти команд Хатки Бережанського району, які минулого року були фіналістами турніру, і командою с.Озерна Зборівського району. В обох поєдинках був зафіксований нічийний результат — відповідно 1:1 та 3:3.

Після першого етапу змагань одна команда з найгіршими показниками припинила участь у змаганнях. Нею виявилась команда с.Озерна.

За найбільшою кількістю набраних очок в фінал вийшли 4 команди з відповідними порядковими номерами 1,2,3,4. Інші 4 команди після жеребкування склали пари цим командам. Отже, чвертьфінальні пари — Хатки – с.Купчинці; смт.Козова – с.Будилів; с.Теофіпілка – с.Вікторівка; с.Великий Ходачків – с.Конюхи. На цьому етапі змагань нашим сільським аматорам для перемоги не вистачило ні фізичних сил, ні майстерності. Футболісти села Купчинці декласували перед командою Хатки (0:4), а футболісти с.Конюхи перед командою с.Великий Ходачків (1:6). Спортсмени районного центру були сильнішими від спортсменів с.Будилова (3:0), а теофіпільські від вікторівецьких (5:2).

В півфіналах команди смт.Козова і команда с.Теофіпілка не залишили жодних шансів на перемогу своїм суперникам, відповідно команді Хатки (3:0) і команді Великий Ходачків (4:0).

Отже, у фіналі зустрілися команди смт.Козова – с.Теофіпілка. Місцева команда, як ніколи, була налаштована на перемогу. Воротар Іван Андрійчук "творив дива", витягуючи "мертві" м’ячі, його брат Володимир, Андрій Даньків, Тарас Шимонович, Михайло Ляхович, який, до речі, був одним з кращих гравців турніру, своєю завзятістю до перемоги, здобули головний приз турніру — кубок Ігоря Михайлечка. Фінальний свисток зафіксував результат (3:2) на користь козівчан.

Під час матчу козівські футболісти перемагали своїх суперників з рахунком 3:0, але футболісти с.Теофіпілки не думали програвати, вони зуміли скоротити рахунок до мінімуму (3:2), але ліміт часу і відчайдушна боротьба козівських спортсменів не дала можливості довести поєдинок до післяматчевих 6-метрових ударів чи здобути перемогу. Здобути довгоочікувану перемогу, до якої козівські футболісти йшли аж 10 років, команді допомагали також інші футболісти — Святослав Вітровий, Юрій Шимонович, Назар Бобко, Назар Микичак. Готував команду до змагань Андрій Барабан.

Почесне третє місце здобула команда с.Великий Ходачків, перемігши команду Хатки з рахунком 3:1.

Переможці турніру нагороджені Перехідним  кубком, грамотою і грошовою винагородою, призери змагань — грамотами і грошовими преміями.

26 лютого на базі Теофіпільської загальноосвітньої школи відбудуться змагання з шахів, шашок та настільного тенісу за програмою ХХVІ сільських спортивних ігор Козівщини.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook