Про нас
увійти

Василь Івегеш: "У середині і наприкінці наступного тижня плануємо зіграти спаринги"

категорія: Футбол | дата: 15 02 2016
Василь Івегеш:

Головний тренер ФК Тернопіль Василь Івегеш підбив підсумки тижневого циклу другого навчально-тренувального збору та розповів про плани на найближче майбутнє.

— Останній тиждень попрацювали якісно, футболісти виконали поставлені перед ними завдання. Акцент робимо на швидкісно-силовій роботі, працювали над перемінними бігами. Після суботнього тренування гравці відвідали сауну та отримали один день відпочинку.

— Як команда проводитиме наступний тренувальний тиждень?

— У понеділок, 15 лютого, розпочинаємо другий тижневий тренувальний цикл. Традиційно двічі на день займатимемося. У середині і наприкінці наступного тижня плануємо зіграти спаринги на повітрі. Попередньо вже домовилися провести матч зі збірною Гусятинського району (тренер Ярослав Шпікула). Серйозних опонентів поки не шукаємо, адже футболісти під навантаженням і в таких матчах можливі травми, тому позитиву від них особливого не буде. Вже під час третього збору акцент робитиметься на контрольних матчах (зокрема, вже є домовленість про спаринг з луцькою Волинню) та роботі з м’ячами. Розпочнеться він 22 лютого. Де проходитиме третій навчально-тренувальний збір, поки не можу сказати. За кілька днів клубне керівництво донесе цю інформацію. Цілком ймовірно, що він буде виїзним.

— Ви згадали про травми. Цього тижня кілька футболістів не займалися через різного роду ушкодження. Який нині стан їхнього здоров’я?

— Андрій Дубчак під час аеробіки потягнув спину, але з понеділка, сподіваюся, він уже буде в строю. Сергій Полянчук та Роман Гаврилюк у останніх тренуваннях вже бігали по колу, тому надіємося, що й вони теж працюватимуть в основній групі. 

Джерело: ФК Тернопіль

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook