Про нас
увійти

Теребовлянська Нива розгромила пустомитівський Будівельник (ФОТО)

категорія: Футбол | дата: 14 02 2016
Теребовлянська Нива розгромила пустомитівський Будівельник (ФОТО)

13 лютого у Винниках другий матч групового етапу турніру пам'яті Е. Юста провела теребовлянська Нива.

Чемпіон та володар Кубка Тернопільщини не мав жодних проблем із командою Будівельник (Пустомити) — 8:1. Нагадаємо, що минулого тижня теребовлянці теж без жодних труднощів обіграли львівський Опір U-17 (8:0).

Перші хвилини матчу відзначилися доволі рівною боротьбою. Подекуди Будівельник навіть діяв гостріше, але розігравшись, футболісти Ниви взялися за справу. Першим у воротах суперників розписався один із гравців, який перебуває у Ниві на перегляді. Він замкнув дальню стійку. Згодом по флангу прорвався Олександр Юрчак та вдруге вразив ворота Будівельника. Третій м'яч оформив Юрій Беркита, реалізувавши пенальті за фол у штрафному майданчику проти Руслана Луцика. А незабаром забив уже сам Руслан. Під кінець першого тайму Будівельник таки зумів провести результативну атаку і один гол забив у відповідь.

У другому таймі далася взнаки фізична підготовка обох команд. Суперники Ниви відверто "підсіли" і це дозволило теребовлянцям довести рахунок до непристойного. У другому таймі відзначалися Юрчак, Луцик, Коротюк та ще один потенційний новачок Ниви. Зазначимо, що гравці Ниви не використали ще цілий ряд гольових моментів, тож рахунок міг би бути й більшим.

Отож, після двох турів, у активі Ниви 2 впевнені перемоги. Наступної суботи підопічні Романа Курдупеля проведуть заключний матч групового турніру. Суперником Ниви буде ФК Миколаїв. Матч теж відбудеться у Винниках на полі зі штучним покриттям.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook