Про нас
увійти

Сергій Чернобай: "Дається взнаки відсутність тренера по воротарям"

категорія: Футбол | дата: 12 02 2016
Сергій Чернобай:

Воротар ФК Тернопіль  Сергій Чернобай розповів про підготовку команди до весняної частини сезону.

— Сергію, щойно завершилося доволі незвичне, як футбольної команди тренування… з аеробіки. Що можеш сказати про нього?

— Вправи з аеробіки до певної міри трохи важкі. Йде навантаження на групи м’язів, які зазвичай мало працюють, але футболісти справляються з навантаженням, тому в гарному настрої працюємо.

— Загалом, що можеш сказати про другий тренувальний збір, який команда розпочала з понеділка?

— Основна увага на цьому зборі зосереджена на швидкісно-силовій роботі. Заняття проходять двічі на день по наперед розписаному плану. Сподіваюся команда гідно підготується до офіційних матчів весняної частини сезону.  

— Бракує роботи з м’ячем?

— Звичайно, трішки бракує роботи з м’ячем, а також дається взнаки відсутність тренера по воротарям. Але нічого страшного в цьому немає, буду тренуватися зі всіма футболістами у загальній групі і намагатимусь підійти в максимально хорошій формі до відновлення сезону.

— Як ти оціниш перші спаринги ФК Тернопіль у 2016 році і, зокрема, свою гру?

— Важко оцінювати, адже в офіційних змаганнях була довга пауза, а через подібні спаринги тільки набираєш форму. Щодо своєї гри, то, звичайно, помилки були, на які вказали тренера. У процесі підготовки їх обов’язково будемо виправляти, щоб у офіційних поєдинках цих помилок було якомога менше.   

— Для тебе особисто має велике значення відсутність у команді другого воротаря?

— Звичайно, якби був другий воротар, то була б здорова конкуренція, я і напарник зростали б у майстерності. Думаю, колега по амплуа скоро з’явиться і все з воротарською позицію у ФК Тернопіль налагодиться.

Джерело: ФК Тернопіль

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook