Про нас
увійти

Андрій Кондзьолка: "У ФК Тернопіль була краща реалізація моментів"

категорія: Футбол | дата: 05 02 2016
Андрій Кондзьолка:

Капітан ФК Тернопіль Андрій Кондзьолка розповів про спаринг з теребовлянською Нивою та поділився власними думками щодо першого тренувального збору муніципалів:

— Наша команда перший раз цього року зіграла на штучному покритті, до цього тренувалися лише на снігу. Вважаю, що зіграли проти Ниви нормально, не все звичайно вдавалося, але коли звикнули до газону, то інколи вдавалися гострі передачі, удари, голи…

— Гравці основи проти теребовлянців зіграли лише один тайм. Чи не замало?

— У розпорядженні тренерів ФК Тернопіль є достатньо футболістів, тому потрібно дати спробувати свої сили всім, щоб кожен себе проявив. Незабаром у нас ще один товариський матч з чернівецькою Буковиною (двома складами — авт.), тому, думаю, награються всі.

— Як оцінюєш рівень гри суперника?

— Нива — хороша команда, не сказав би, що вона нам у чомусь поступалася. Просто в даному матчі у ФК Тернопіль була краща реалізація моментів на завершальній стадії атак.

— Фактично підходить до завершення перший тренувальний збір. Яким він був?

— Не сказав би, що було важко. Наші футболісти підтримували форму граючи у футзал. А на першому тренувальному зборі працювали здебільшого над загальною витривалістю (кроси, двосторонки тощо). Попрацювали добре і тепер чекатимемо на наступну роботу на наступному зборі.

Джерело: ФК Тернопіль

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook