Про нас
увійти

Гравець ФК Тернопіль може перейти у Буковину

категорія: Футбол | дата: 27 01 2016
Гравець ФК Тернопіль може перейти у Буковину

У той час, як більшість вітчизняних колективів майстрів уже розпочали підготовку до весняної частини чемпіонату, обидві тернопільські команди все ще продовжують відпочивати.

Не все, вочевидь, гаразд і у футбольному клубі Тернопіль. Муніципали, ні для кого не секрет, завжди були невибагливими в побуті. Тренування на снігу стали для більшості з гравців звичним явищем. І, якщо нині команда не проводить навчально-тренувальних зборів, не важко здогадатися, що саме через надто вагомі причини. В засобах масової інформації, щоправда, офіційних повідомлень ще не публікувалося. Однак своєрідним секретом Полішинеля для вболівальників є інформація про непрості стосунки директора клубу Василя Матвійківа з дуетом наставників у складі Василя Івегеша та Анатолія Назаренка. Хоча офіційно обоє ще не звільнені, існує велика імовірність того, що на тренерському містку їх більше не побачимо.

Натомість один із досвідчених півзахисників Сергій Полянчук уже точно розпрощався з колективом. Подальшу кар’єру планує продовжити в чернівецькій Буковині, яку нині очолює колишній тренер Ниви Богдан Самардак. Не продовжив клуб угоду із захисником Олександром Музикою, якому прикра травма завадила повноцінно заграти в команді.

Джерело: Вільне життя

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook