Про нас
увійти

У Тернополі відбувся обласний Новорічний турнір з міні-футболу

категорія: Футбол | дата: 08 01 2016
У Тернополі відбувся обласний Новорічний турнір з міні-футболу

Одразу на другий день після зустрічі Нового, 2016 року, тернопільські любителі міні-футболу вирішили зустріти прийдешній рік не лежачи на дивані та дивлячись телевізор, а справжніми спортивними  звитягами. Вже із восьмої години ранку другого січня у Палаці спорту "Текстильник" міста Тернополя розпочались спортивні  баталії. Тут зібрались учасники обласного Новорічного турніру з міні-футболу серед любительських команд. Організатори спортивного свята — ПС "Текстильник" та Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх".

 У турнірі взяли участь місцеві команди Світлиця, Фортуна, Епіцентр К-15, Дукат, Вікторія, ДСО, Фаворит та Острів. Команди змагались у двох підгрупах та боролись за вихід до півфінальних та фінальних зустрічей. До участі в турнірі запрошувались учасники не молодше 18 років.

Вболівальники із захопленням спостерігали за всіма перипетіями спортивної боротьби, адже усі любителі міні-футболу були налаштовані на перемогу.

Переможцем турніру стала команда Вікторія, яка виграла у фіналі в команди Фаворит з рахунком 5:3, відповідно дружній колектив Фавориту здобув друге місце. За трете місце боролись команди Епіцентр та Фортуна, і з рахунком 3:2 перемогу вибороли представники Епіцентр, здобувши, відповідно, третє місце. Четверте місце посіла команда Фортуна.

Кращим бомбардиром турніру став Олександр Кашицький з команди Епіцентр, кращим воротарем — Ігор Волошин з команди Фаворит, а кращим гравцем — Роман Ковальчук з команди Вікторія.

Переможці та призери отримали кубки, медалі та грамоти від організаторів турніру. А всі учасники розпочали Новий рік з бадьорим настроєм, гарному здоров’ї  та у чудовій  фізичній формі, а це — головне!

Організатори висловлюють щиру подяку спонсорам змагань: Всеукраїнській партії Батьківщина та перукарні "Ольвія" міста Тернополя за вагому допомогу в організації турніру.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook