Про нас
увійти

У Бучацького футболу новий керівник

категорія: Футбол | дата: 29 12 2015
У Бучацького футболу новий керівник

28 грудня 2015 року відбулася звітно-виборна Конференція Бучацької районної Федерації футболу, на якій були присутні Голова ТОФФ В.М.Мариновський , виконавчий директор ТОФФ О.Д.Мамус.

Перед початком Конференції Голова та виконавчий директор Тернопільської обласної Федерації футболу мали зустріч з Головою Бучацької районної ради Фреяком Віталієм Йосиповичом, першим заступником голови РДА Бебихом Віталієм Валерійовичем, на якій обговорили проблеми та перспективи розвитку футболу на Бучаччині. Керівники району запевнили, що прикладуть всіх зусиль для відродження славних традицій Бучацького футболу. В роботі Конференції також взяли участь заступник голови РДА Погонець Ігор Олегович та в.о. завсектором у справах молоді та спорту РДА Годз Галина Іванівна, голова районного ФСТ "Колос" Павликівський Ігор Орестович.

На посаду голови Бучацької РФФ було запропоновано дві кандидатури — Дмитра Кіцкая та Тараса Соломчака. Однак, в зв’язку з сімейними обставинами Тарас Соломчак зняв свою кандидатуру.

Отож, делегати Конференції одноголосно обрали новим Головою Бучацької районної Федерації футболу Кіцкая Дмитра. Також було обрано заступників та виконавчий комітет Бучацької РФФ.

Головою КДК Бучацької РФФ делегати обрали відомого у минулому  на Тернопільщині футболіста та тренера Ігоря Дорофея.Тернопільська обласна Федерація футболу вітає новообране керівництво і надіється на плідну співпрацю.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook