Про нас
увійти

Тернопільське ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі провело Кубок Святого Миколая з міні-футболу

категорія: Футбол | дата: 29 12 2015
Тернопільське ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі провело Кубок Святого Миколая з міні-футболу

Тернопільське ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі традиційно проводить змагання з міні-футболу на Кубок Святого Миколая серед викладачів та працівників професійно-технічних навчальних закладів області.

2015 рік не став виключенням, — для участі у змаганнях на майданчику центрального стадіону м. Тернополя зібрались команди Лановецької філії "Тернопільського професійного коледжу підвищеної фізичної та військової підготовки", відділення професійної підготовки Технічного коледжу ТНТУ ім. І.Пулюя, Тернопільського центру професійно-технічної освіти, Тернопільського ВПУ №4 ім. М.Паращука та господарів змагань — Тернопільського ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі.

Поспостерігати та по вболівати за своїх викладачів зібрались учні та працівники з різних професійно-технічних навчальних закладів. Ігри видались цікавими та емоційними, адже ніхто не хотів поступатись суперникам. Команди грали по колу, то ж змогли зіграти з усіма командами-учасниками.

У підсумку в сутичці за перше місце господарі змагань ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі поступились і посіли друге місце, а переможцем стала команда ТЦПТО. Третю сходинку посіла команда Лановецької філії ТПК ПФВП, відмітимо, що в складі команди грав директор ПТНЗ В.І.Ткачук і був визнаний як один із найкращих гравців турніру!!!

Нагороджували переможців та призерів начальник обласного відділення КФВС МОН України Олександр Бірюков, директор ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі Андрій Каплун та заступник директора Марія Денисюк. Переможці отримали перехідний Кубок, грамоти та солодощі від Св. Миколая.

Джерело: sportgart.com.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook