Про нас
увійти

День Святого Миколая на Тернопільщині зустрічатимуть з футболом

категорія: Футбол | дата: 18 12 2015
День Святого Миколая на Тернопільщині зустрічатимуть з футболом

Ряд спортивно-масових заходів пройде до Дня Святого Миколая на Тернопіллі. Діти та дорослі зустрінуть цей довгоочікуваний день не тільки подарунками, але й візьмуть участь у різноманітних змаганнях. Про це повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

Зокрема, Шумський районний комунальний центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" спільно з Тернопільським обласним центром фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" 19-20 грудня проведе відкритий турнір з футзалу, присвячений Дню Святого Миколая.

Гусятинське фізкультурно-спортивне товариство "Колос-Спорт для всіх", спільно з Тернопільським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», 19-20 грудня організує проведення першості селища Гусятин з міні-футболу на майданчику зі штучним покриттям, присвяченої Дню Святого Миколая.

Чортківський районний центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" запланував проведення  відкритого турніру з міні-футболу "Подарунки Миколая", який відбудеться 26-27 грудня на міському стадіоні Чорткова.

Теребовлянський районний центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" проводить розіграш Кубка району з міні-футболу на відкритій площадці з нагоди Дня Святого Миколая. Змагання стартували 12-13 грудня на відкритих майданчиках стадіону "Колос" і продовжаться 19-20 грудня.

А в Теребовлі турнір з футзалу серед юнаків 2003 року народження і молодших, присвячений Дню Святого Миколая, проходить з 18 грудня. Організатор заходу — департамент сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації спільно з Теребовлянським районним центром фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх".

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook