Про нас
увійти

Як молодь ТНЕУ переглянула футбольний матч Ліги Чемпіонів (ФОТО)

категорія: Футбол | дата: 09 12 2015
Як молодь ТНЕУ переглянула футбольний матч Ліги Чемпіонів (ФОТО)

Четвертого листопада 2015 року відбувся матч Ліги Чемпіонів між футбольними клубами Челсі та Динамо.

Студенти Тернопільського національного економічного університету вирішили, що це чудова нагода провести час у колі друзів й переглянули гру в стінах рідного вищого навчального закладу.
Юнаки та дівчата щиро вболівали за українську команду, а також взяли участь у цікавій вікторині на футбольну тематику. Методом жеребкування серед усіх глядачів активісти ТНЕУ вибрали п’ять студентів, завданням яких було якнайшвидше відповісти на поставлені запитання. Переможець конкурсу, студент групи Ф-34 Микола Козак, отримав подарунок від ректора ТНЕУ Андрія Ігоровича Крисоватого, за підтримки якого відбувався захід.

Ще одною цікавинкою зустрічі став конкурс "прогнозистів". Молоді люди записували рахунок, з яким на їхню думку завершиться гра. По закінченні матчу студенти, яким вдалося передбачити результат взяли участь у розіграші подарунків.

Такий захід є ще одним підтвердженням того, що молодь Тернопільського національного економічного університету — це одна дружня родина, яка вміє проводити вільний час не тільки весело, але й пізнавально та цікаво!

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook