Про нас
увійти

У Тернополі відбулася щорічна конференція федерації футболу (ФОТО)

категорія: Футбол | дата: 05 12 2015
У Тернополі відбулася щорічна конференція федерації футболу (ФОТО)

4 грудня у ресторані "Максим" відбулася щорічна конференція обласної федерації футболу, де футбольні чиновники підбили підсумки сезону, що минув.

Головним спікером на конференції, звісно, був голова тернопільської обласної федерації футболу Володимир Мариновський. Спершу він озвучив статистичні дані за підсумками минулого сезону. Відмітив успіхи тернополян у студентському, ветеранському футболі, футзалі. Крім цього Володимир Мариновський окреслив і величезний обсяг проблем та роботи, які чекають на футбольну громаду у наступному році. Керівник тернопільського футболу сподівається, що у наступному сезоні в обласному чемпіонаті з футболу зможуть взяти участь команди усіх районів. Сподівається на допомогу з боку влади, яка частенько недофінансовує дитячо-юнацькі та інші змагання. Також голова ТОФФ висловив надію, що у Тернополі вдасться зберегти професійний футбол, представники якого останнім часом стикаються з чималими труднощами.

Учасники конференції після виступу пана Мариновського теж мали змогу висловитися. Зокрема слово мали голови районних федерації футболу, представники влади та меценати. А у другій частині конференції відбулося нагородження лауреатів минулого сезону.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook