Про нас
увійти

Близько 400 спортсменів взяли участь у Кубку України з джиу-джитсу

категорія: Єдиноборства | дата: 08 05 2023
Близько 400 спортсменів взяли участь у Кубку України з джиу-джитсу

Цими вихідними у фізкультурно-оздоровчому комплексі, що на вул. Братів Бойчуків, 4-А  проходив Кубок України з джиу-джитсу. Серед учасників були спортсмени із 13 областей України  різних вікових категорій.

"Для Тернополя велика честь, що змагання такого рівня відбуваються у нашому місті. Будь–який вид боротьби – це спорт сильних людей духом, тілом, які прагнуть перемагати і саме такі люди потрібні нашій українській державі. Ми гордимося тим, коли синьо-жовтий прапор підіймається на звільнених українських територіях. Але не менша наша гордість і тоді, коли український стяг майорить як знак перемоги українців на спортивних змаганнях, - відзначає міський голова Сергій Надал. - Дякуємо нашим Збройним силам України за їхню мужність у боротьбі проти агресорам. Завдяки їм ми маємо можливість у мирних містах проводити такі змагання.  Нехай синьо-жовтий прапор перемоги якомога частіше підіймається на спортивному олімпі."

До слова, у перший день змагань тернополяни вибороли близько 20 нагород, у другий день – близько 50. За результатами даних змагань переможці та призери можуть претендувати на включення  до основного складу збірної України з джиу-джитсу.

Джерело: ТМР

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook