Про нас
увійти

Тернопільська спортсменка Каріна Вовк стала бронзовою призеркою чемпіонату України з боксу

категорія: Єдиноборства | дата: 07 10 2021
Тернопільська спортсменка Каріна Вовк стала бронзовою призеркою чемпіонату України з боксу

У Запоріжжі завершився Чемпіонат України з боксу серед жінок-2021 - один із головних турнірів національного рівня в українському боксі, повідомляє Управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА.

Відбувся захід на базі спортивно-готельного комплексу Sunrise Park. Вдало виступила на змаганнях представниця збірної команди Тернопільської області Каріна Вовк. Так, змагаючись у ваговій категорії до 60 кг, спортсменка посіла третє місце, здобула бронзову нагороду і виконала норматив майстра спорту України.

Як розповів тренер боксерки Руслан Фірман, у півфіналі вона поступилася призерці чемпіонату Європи з Києва в рівному поєдинку. Каріна Вовк представляє обласну школу вищої спортивної майстерності, студентка факультету фізичного виховання ТНПУ імені Володимира Гнатюка. За словами тренера, у дівчини є значний потенціал, адже на цих змаганнях вона провела яскраві і видовищні поєдинки. І це при тому, що спротсменка займається боксом лише третій рік, перейшовши у цей вид спорту після вільної боротьби.

Додамо, що, за підсумками першості буде сформовано новий склад Національної збірної України серед жінок для участі у чемпіонаті світу-2021.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook