Про нас
увійти

Тернопільські боксери — одні з кращих на чемпіонаті України серед молоді

категорія: Єдиноборства | дата: 04 08 2021
Тернопільські боксери — одні з кращих на чемпіонаті України серед молоді
Хороша новина зі світу спорту — тернопільські боксери достойно виступили на чемпіонаті України серед молоді, здобувши дві медалі.

Тернопільщину на турнірі в Харкові, присвяченого пам’яті заслуженого тренера України Б.К. Андреєва, представляли чотири боксери Тернопільської обласної організації Федерації боксу України.

За крок до медалі зупинились Назар Чеверда (тренер Руслан Фірман) та Микола Загородний (тренер Володимир Шнуровський), які у своїх вагових категоріях посіли четверті місця.

"А Ярослав Шнуровський, здобувши перемогу у півфінальному, як мінімум рівному поєдинку з місцевим титулованим боксером, чемпіоном Європи, отримав бронзову медаль. Спортсмен є вихованцем КУТОР ТО ШВСМ і тренується у Палаці Спорту під керівництвом Володимира Шнуровського.

Справжнім відкриттям турніру став Володимир Куліковський, який завоював золото та виконав норматив майстра спорту України. Боксер тренується теж під керівництвом Володимира Шнуровського у КЗ ДЮСШ з греко-римської боротьби (відділення боксу)", — йдеться на сторінці Управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА у "Фесбуці".

За словами тренера спортсменів, боксери вже найближчим часом розпочнуть тренування в складі збірної України в рамках підготовки до чемпіонату Європи, який вже у жовтні відбуватиметься у місті Будва (Чорногорія).

"Щиро вдячний усім, хто допомагав, вболівав! Разом ми сила, далі - більше!!!", - написав у соцмережах Володимир Шнуровський.

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook