Про нас
увійти

На Тернопільщині відбувся кубок України з фрі-файту

категорія: Єдиноборства | дата: 04 03 2021
На Тернопільщині відбувся кубок України з фрі-файту

27 лютого, у Збаражі, в оновленому спортивному залі відбулися змагання з фрі-файту серед команд та спортсменів з різни х куточків України.

Кубок України з фрі-файту, присвячений пам'яті ЗМСУ Ігоря Слюсарчука.

За словами  Валерія Чоботаря, президента Всеукраїнської федерації фрі-файту, через карантинні обмеження приїхати вдалося не всім, та більшість областей представила своїх спортсменів.

"Змагання пройшли дуже інтенсивно.  Динаміка досить гарна.  Далі ми плануємо проводити чемпіонат у місті Києв і надіюся, що ми зможемо їздити на міжнародні змагання, - розповів Валерій Чоботар. – На цих змаганнях у Збаражі були спортсмени з Тернопільської, Івано-Франківської, Чернівецької, Львівської, Сумської, Полтавської, Дніпропетровської, Миколаївської, Вінницької областей, практично вся географія України представлена. Точно не було представників з Харківської області та з окупованих територій ну і з Криму, на жаль".

Своїми враженнями від змагань поділилася дружина Ігоря Слюсарчука – Олеся.

"Про те, що наш Кубок України з фрі- файту ім. ЗМС України Ігор Слюсарчук  не тільки про спорт , а й про людські цінності, - написала Олеся Слюсарчук. - Євген Бова - важковаговик, переможець нашого турніру. З Ігорем неодноразово зустрічались в безкомпромісних поєдинках. Після перемоги сказав: " Для мене велика честь виступати саме на цьому турнірі. А свою перемогу я хочу присвятити Ігорю!  Завжди захоплювалась силою духу цих хлопців! Дякую".

За словами суддів змагань, на одному з майданчиків було проведено більше 100 поєдинків. Також паралельно відбувались ще  два турніри на двох сусідніх килимах.

У підсумку, 27 лютого, на кубку України з фрі-файту, у Збаражі, перемогла команда Київської області, також призові місця взяли команди з Тернопільської та Полтавської областей.

Як стверджують судді, ці три області - лідери, кожна з них має в своїй історії по чотири таких Кубки.

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook