Про нас
увійти

Тернопільські боксерки здобули дві медалі чемпіонату України

категорія: Єдиноборства | дата: 31 12 2019
Тернопільські боксерки здобули дві медалі чемпіонату України

Срібну та бронзову нагороди отримали вихованки боксерського клубу "Шкіряна Рукавичка" Олеся Крисюк і Каріна Вовк, повідомляє 20 хвилин.

Чемпіонат України з боксу серед жінок та чоловіків віком до 22-х років відбувся з 16 до 22 грудня у Броварах, що на Київщині. Участь у ньому взяли близько двохсот спортсменів.

Каріна Вовк, яка виступала у вазі 57 кг, у доволі рівному півфінальному поєдинку поступилася чемпіонці України з Черкащини та виборола бронзову нагороду.

Титулована Олеся Крисюк у вазі 81 кг у півфіналі за відвертої переваги здолала суперницю з Дніпропетровщини. У фінальному бою нашій боксерці протистояла досвідчена опонентка – призерка чемпіонатів Європи та світу та лідерка у цій вазі. У видовищному та надважкому поєдинку, роздільним рішенням суддів, тернополянка поступилася та у підсумку стала срібною призеркою чемпіонату України.

Додамо, що наші дівчата представляють спортивні школи ОДЮСШ з літніх видів спорту та ШВСМ. Тренуються під керівництвом Руслана Фірмана.

Тренер та спортсменки висловлюють подяку обласному управлінню фізкультури та спорту та незмінному меценату Володимиру Кельнеру.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook