Про нас
увійти

Тернопільські боксери з Міжнародного турніру привезли десять медалей

категорія: Єдиноборства | дата: 06 11 2019
Тернопільські боксери з Міжнародного турніру привезли десять медалей

П'ять золотих, срібну та чотири бронзові нагороди вибороли спортсмени тернопільських спортивних клубів "Шкіряна Рукавичка" та "Палац спорту", повідомляє 20 хвилин.

Наші земляки з 31 жовтня до 3 листопада взяли участь у Міжнародному боксерському турнірі "LUTSK BOXING CUP – 2019", що відбувався у Луцьку.

Чемпіонами у своїх вагових категоріях стали Захар Фірман, Назар Кордупель, Данило Горбенко, Володимир Куліковський та Микола Загородній. Срібну нагороди виборов Ярослав Шнуровський. А бронзовими призерами стали Олег Юрковський, Андрій Хорощак, Костянтин Дмитрів та Денис Пастушенко.

Тернопільські боксери представляють спортивні школи: ШВСМ, ТОДЮСШ з літніх видів спорту та КЗ ДЮСШ з греко-римської боротьби (відділення боксу). Тренуються під керівництвом Руслана та Анатолія Фірмана, Володимира Шнуровського та Романа Діткуна.

Додамо, що участь у змаганнях загалом взяли 250 спортсменів з України та гості із зарубіжжя – Польщі, Литви, Білорусі та Молдови.

Турнір "LUTSK BOXING CUP – 2019" присвятили пам'ять трьох друзів Майстра спорту України з боксу Василя Лотоцького, Майстра спорту України з дзюдо та самбо Дем'яна Усика та багаторазового призера всеукраїнських та міжнародних змагань з греко-римської боротьби Олега Фурса.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook