Про нас
увійти

Тернополяни стали призерами Кубка України з кікбоксингу і готуються до Міжнародних стартів

категорія: Єдиноборства | дата: 19 09 2019
Тернополяни стали призерами Кубка України з кікбоксингу і готуються до Міжнародних стартів

Золоту та дві бронзові медалі отримали представники Федерації кікбоксингу Тернопільщини під час Кубка України з кікбоксингу WAKO серед дорослих, повідомляє 20 хвилин.

Змагання відбувалися з 6 до 9 вересня у Черкасах.

Володарем Кубка України у ваговій категорії 75 кг став тернополянин Михайло Стриєшин. У півфіналі хлопець переміг представника Донеччини, а у фіналі був сильнішим за спортсмена з Хмельниччини. Михайло Стриєшин змагався у розділі К-1.

Бронзовими медалями у Черкасах відзначилися Любов Дереш у вазі 52 кг та Олександр Барбашов, який змагався у вазі 60 кг. Обоє виступали у розділі фул-контакт.

Спортсмени тренуються під керівництвом Олександра Дульнєва. Фінансово кікбоксерів підтримали у обласному управлінні фізкультури та спорту. А у підготовці до змагань допомогла міська рада.

У найближчих планах представників Федерації – участь у Кубку світу з К-1, що відбудеться з 24 до 28 вересня у Празі. До столиці Чехії за чемпіонськими поясами вирушають Володимир Ізанський (вагова категорія +91, тренер Микола Мисенко), Павло Михайлиця (81 кг) та Михайло Стриєшин.

Додамо, що після Кубка світу наш Павло Михайлиця вирушає на тренувальні збори у Конча-Заспу для підготовки до участі у чемпіонаті світу з кікбоксингу WAKO. Світова першість відбудеться з 19 до 25 жовтня. Павло буде єдиним представником Тернопільщини на чемпіонаті.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook