Про нас
увійти

Троє борців збагатили медалями Тернопільщину

категорія: Єдиноборства | дата: 21 06 2019
Троє борців збагатили медалями Тернопільщину
Нагороди різних рівнів привезли збаразькі борці зі Львова, де нещодавно відбувся міжнародний турнір з вільної боротьби пам'яті ЗТУ Олега Павловича Сазонова.

Змагання відбулися 14-15 червня, де взяло участь 230 юних спортсменів з 10-ти областей України та команда Польщі.

Вдалий результат показали на килимі й спортсмени від збаразького ФСК "Чемпіон", які привезли в рідне місто золоту, срібну і бронзову медаль. Так, юна учасниця Модна Мартіна стала чемпіонкою у ваговій категорії 23 кг. Срібним призером став Олександр Смакула у ваговій категорії 26 кг. На третій переможній сходинці опинився Ілля Вінтонович вагова категорія – 32 кг.

Готували хлопців з Тернопілля до змагань тренери – Євгеній Король, Олександр Шафранський, Олег Борисевич, а також старший тренер та керівник СК "Чемпіон" Петро Король.

—   Наші борці та борчині мали змогу у цьому турнірі не тільки позмагатися за першість, але й здобути хороший досвід. Спортсменів до великих досягнень в першу чергу рухає не талант і навіть не майстерність. Це характер і сила волі. Жоден великий борець не досяг би своїх спортивних досягнень без завзятості і залізної сили волі, —  наголосив Петро Король.

Джерело: Тернополяни

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook