Про нас
увійти

Четверо борців Тернопільщини повернулися з медалями з-за кордону

категорія: Єдиноборства | дата: 12 06 2019
Четверо борців Тернопільщини повернулися з медалями з-за кордону
Міжнародний турнір з вільної боротьби за участю національних збірних команд відбувся в німецькому місті Люкенвальде, де вдало виступили борці зі Збаража на Тернопільщині.

На турнірі змагалися 25 команд Німеччини, Франції, Польщі, Швейцарії, Австрії, Словаччини, спортивних клубів Німеччини, Росії, Польщі, а також України. Загалом понад 150 борців боролися на килимі за перемогу.

Від України змагалося і семеро хлопців від збаразького ФСК «Чемпіон», які принесли нашій державі перемогу. Зокрема, срібло здобув Олександр Зазуляк (вагова категорія 80 кг). Бронзовими призерами стали Влад Хариш (вагова категорія 42 кг), Юрій Вовк (вагова категорія 55 кг), Андрій Ткач (вагова категорія 60кг). Окрім цього за кращу техніку нагородили наймолодшого борця турніру Владислава Хариша.

Готували хлопців з Тернопілля до змагань тренери – Євгеній Король, Олександр Шафранський, Олег Борисевич, а також старший тренер та керівник СК «Чемпіон» Петро Король.

—  Для отримання високих результатів потрібні не лише тренування. Формула проста: пристрасть, почуття обов’язку, повторення, багато наполегливої роботи і небажання здаватися. Наші хлопці, яким кожне змагання дає стимул рухатися далі, у Німеччині були серед сильніших, вправніших спортсменів з-за кордону. Ми би показали кращі результати, якби поїхало на турнір більше хлопців. Та попри все, результатом задоволені, дотуємося до нових звершень, — наголосив Петро Король.

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook