Про нас
увійти

Для борців з Тернопілля "Кубок Львова" був багатим на нагороди

категорія: Єдиноборства | дата: 13 04 2019
Для борців з Тернопілля "Кубок Львова" був багатим на нагороди
У Львові завершився традиційний турнір з вільної боротьби серед молодших юнаків, в якому збаразьким спортсменам не було рівних.

Участь у турнірі взяло до сто спортсменів з Тернопільської (Збараж, Шумськ) та Львівської областей.

Від Тернопільщини на змагання вирушило біля двадцяти борців. Серед них з великою кількістю нагород повернулися вихованці Збаразького ФСК «Чемпіон». Зокрема, на першому місці опинилися - Віталій Ткач (26 кг.), Олександр Смакула (29 кг.). На другу переможну сходинку піднялися Роман Левчук (26кг.), Іван Максимчук (29 кг.), Денис Шклярук (47 кг.). Третіми стали - Станіслав Бак (29 кг.), Валерій Гарисимів (32кг.), Ігор Захарків (32 кг.), Олександр Сич (53 кг.)

Готували збаразьких борців до змагань тренери – Євгеній Король, Олександр Шафранський, Олег Борисевич, а також старший тренер та керівник СК «Чемпіон» Петро Король.

Спорт – не тільки користь, але й важка праця, що вимагає самодисципліни. Щоб стати кращим у  певних видах спорту, зокрема й вільній боротьбі, деколи потрібно відмовитися від будь-яких розваг, замінивши їх на багатогодинні тренування. Стати успішним у спорті можна, але вам потрібно тренувати не тільки своє тіло, але і силу духу, силу волі. Наприклад, наші спортсмени знають, що іноді потрібно перебороти себе і продовжувати тренуватися, незважаючи на біль або лінь, — поділився Петро Король.

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook