Про нас
увійти

Із бронзою піднявся на п’єдестал борець з Тернопілля

категорія: Єдиноборства | дата: 01 04 2019
Із бронзою піднявся на п’єдестал борець з Тернопілля
Збаразький спортсмен Юрій Вовк став кращим серед українських та закордонних спортсменів на традиційному VІІ-му Всеукраїнському турнірі з вільної боротьби пам’яті Майстра спорту міжнародного класу, чемпіона світу і Європи серед юніорів та володаря Кубку світу Ігоря Первачука.

Змагання відбувалися протягом 8-10 березня у Львові. У турнірі взяло участь понад 300 спортсменів збірних команд областей України, а також команди Молдови, Італії, Франції, Чехії, Румунії, Вірменії, Польщі, Словаччини.

На змаганні гідно виступив спортсмен зі Збаражчини Юрій Вовк. Хлопець боровся на килимі з сильнішими спортсменами у ваговій категорії до 57 кг. та у фінальному заліку посів третє місце. Хлопець тренується у спортивному клубі «Чемпіон» під керівництвом тренера Петра Короля.

Цьогоріч турнір видався доволі сильним, адже на одному килимі зібралося немало видатних спортсменів. Дуже добре показав себе на змаганні Владислав Хариш, однак застуда не дозволила хлопцю вибитися в переможці. Юрій Вовк гідно давав відсіч кращим борцям на килимі, однак поступився вірменину. Незабаром наші хлопці вирушають на інші потужні змагання, які відбудуться цими днями у Польщі, — наголосив Петро Король.

Тренер зазначив, що для спортсмена важливо не переставати здаватися після найменшої невдачі, постійно йти вперед. Кожна перешкода має бути додатковим поштовхом до дій, до пошуку виходу, до зміцнення рішучості перед подоланням складних перешкод.

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook