Про нас
увійти

Четверо борців Тернопілля мали успіх на сильніших змаганнях

категорія: Єдиноборства | дата: 31 03 2019
Четверо борців Тернопілля мали успіх на сильніших змаганнях
Піднялося на переможну сходинку четверо збаразьких борців на відкритому чемпіонаті Тернополя з вільної боротьби  серед юніорів 1999 – 2001 років народження.

На змаганні Тернопіль приймав у спортивному залі СК "Галицькі леви" близько 70 спортсменів.

Від збаразького спортклубу "Чемпіон" змагалося чотири спортсмени, жоден із яких не залишився без нагороди. Зокрема, чемпіоном турніру став Олександр Михальський (вагова категорія 74 кг). На другому переможному місці опинився Олег Ключка (вагова категорія 65 кг), а бронзові нагороди дісталися Володимиру Михайловському (вагова категорія 79 кг) та Роману Михайловському (вагова категорія 74 кг).

Готували хлопців до змагань тренери – Євгеній Король, Олександр Шафранський, Олег Борисевич, а також старший тренер та керівник СК "Чемпіон" Петро Король.

Секрет успіху у спорті, на мою думку, криється насамперед в умінні вчитися. Важливо також мати стимул до навчання, який рухає спортсмена вперед, спонукає робити більше, сумлінно виконувати завдання. Наші борці – свідомі у своєму прагненні вчитися, вдосконалювати майстерність, переймати досвід. Шлях до успіху неможливий без перешкод, які спортсмени вчаться успішно долати, — поділився Петро Король.

Старший тренер наголосив, що саме сумлінна праця допомагає поступово долати перешкоди, нерішучість і страхи.

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook