Про нас
увійти

Із золотим кубком повернувся на Тернопільщину юний борець

категорія: Єдиноборства | дата: 17 02 2019
Із золотим кубком повернувся на Тернопільщину юний борець
Гідно вистояв перед сильнішими українськими та закордонними борцями юних збаражчанин Владислав Хариш, який на ІІ Міжнародному турнірі з вільної боротьби став безперечним чемпіоном.

Змагання відбулися протягом 31.01-02.02 серед юнаків 2004 р.н. і молодших на призи Кам’янець-Подільського міського голови М.Є. Сімашкевича. У турнірі взяли  участь більше 300 учасників зі всієї України, а також гості з Молдови та Польщі.

Команду Збаразького СХ «Чемпіон», що на Тернопільщині, представляло семеро борців. Не дав себе подолати на килимі Владислав Хариш, який блискуче завершив усі сутички та повернувся додому чемпіоном. Хлопець змагався у ваговій категорії до 35кг. Юнак також отримав приз за кращу техніку.

Пишається своїми вихованцями головний збаразький тренер з вільної боротьби Петро Король.

Боротьба привчає моїх хлопців до важкої праці та відповідальності, адже щоби вибитися вперед на змаганні борець повинен пройти тривалу та складну підготовку під час тренувань. При цьому потрібно загартовуватися як фізично, так і психологічні. Та саме боротьба допомагає бути духовно і фізично сильним, а також бачити свої помилки та працювати над ними,поділився Петро Король.

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook