Про нас
увійти

Борці з Тернопілля гідно виступили на сильнішому турнірі

категорія: Єдиноборства | дата: 03 02 2019
Борці з Тернопілля гідно виступили на сильнішому турнірі
Масштабний турнір із вільної боротьби пам’яті заслуженого тренера України Леоніда Дуная відбувся у Харкові протягом 21-24 січня, де борець зі Збаражчини збагатив збірну України сріблом.

Змагання зібрали понад 400 учасників із семи країн - Азербайджану, Грузії, Вірменії, Киргизстану, Молдови, Казахстану, України.

Від Збаражчини на килимі впевнено боролось чотири спортсмени. Зокрема, не поступався сильнішим Андрій Ткач, який у складі збірної команди України переміг суперника з рахунком 6:2. Інший борець – Юрій Вовк поступився місцем супротивнику з Азербайджану, але переміг в наступній сутичці, тож в особистому заліку опинився на п’ятому місці.

Хлопці займаються у тренерів Євгена Короля, Олександра Шафранського, Олега Борисевича, а також старшого тренера Петра Короля.

Наших хлопців не злякати сильнішими змаганнями. Боротьба з чемпіонами та призерами тільки зміцнює – додає стійкості й сили, щоби не похитнутися на килимі. На змаганнях у Харкові борці з Тернопілля показали високий клас. Приємно, що кожен турнір додає нових досягнень моїм підопічним, — поділився Петро Король.

Тренер побажав своїм вихованцям з кожним роком впевненіше крокувати до перемог, переступаючи усілякі труднощі.

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook