Про нас
увійти

На Міжнародному турнірі з кікбоксингу у столиці тернополянин виборов "срібло"

категорія: Єдиноборства | дата: 22 12 2018
На Міжнародному турнірі з кікбоксингу у столиці тернополянин виборов "срібло"

Срібним призером змагань "WIZARD OPEN RING-2018" став представник Федерації кікбоксингу Тернопільщини Павло Михайлиця.

Міжнародний турнір з кікбоксингу WAKO відбувся з 14 до 16 грудня у Києві. Тернополянин виступив у ваговій категорії 81 кг серед дорослих та провів два поєдинки.

- Павло змагався у розділі К-1, - каже тренер спортсмена Олександр Дульнєв. – У півфінальному поєдинку здобув дострокову перемогу над представником Луганщини. У фіналі зустрівся з чемпіоном Європи та світу з Миколаєва Олександром Павлюком. Хоча бій був рівним, але судді перевагу віддали супернику, а ми завоювали друге місце.

За словами Олександра Дульнєва, допомогу у підготовці спортсмена до змагань надала тернопільська міська рада. А незабаром Павло Михайлиця випробує свої сили у фрі-файті. Хлопець візьме участь у традиційному турнірі Кубок Буковеля, що відбувається у Карпатах.

До речі, нещрдавно на на засіданні Виконкому Міжнародного олімпійського комітету в Токіо прийняли рішення та визнали кікбоксинг WAKO – олімпійським видом спорту.

- Для наших спортсменів це рішення гарантує підтримку на державному рівні, - пояснює Олександр Дульнєв. – Перш за все це стосується фінансової складової, адже тепер цей вид буде фінансуватися як Олімпійський. Вперше на Олімпіаді кікбоксинг WAKO буде представлений у 2024 році. А у наступному році ми будемо виборювати ліцензії для участі у Європейських іграх.

Джерело: 20 хвилин

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook