Про нас
увійти

Учні Почаївського ВПУ та Тернопільського ВПУ сфери послуг та туризму найкращі в настільному тенісі

категорія: Єдиноборства | дата: 27 11 2018
Учні Почаївського ВПУ та Тернопільського ВПУ сфери послуг та туризму найкращі в настільному тенісі

Тернопільське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України в спортивних залах Технічного коледжу ТНТУ ім. І.Пулюя та Тернопільського центру професійно-технічної освіти провело спортивні ігри з настільного тенісу серед закладів професійно-технічної освіти, в яких прийняло участь 19 команд юнаків та 14 команд дівчат, із загальною кількістю учасників 64 учня, в тому числі 27 дівчат та 37 юнаків.

В результаті багатогодинних баталії та запеклої тенісної боротьби переможцями та призерами серед юнаків стали:

І м. Максим Студенікін – Почаївське ВПУ

ІІ м. Власій Барей – Почаївське ВПУ

ІІІ м. Олександр Васюк – Лановецька філія «ТПК ПВФП»

В командному заліку серед юнаків за сумою кращих результатів двох учасників найкращою стала команда Почаївського ВПУ (тренер-представник Петро Руцький), другими стали юнаки Кременецького професійного коледжу (тренер-представник Михайло Федоринчик), учні ВПП Технічного коледжу ТНТУ ім. І.Пулюя (тренер-представник Роман Кіцінський) на третій сходинці п’єдесталу.

У дівчат в особистій першості перемогу здобула учениця ТВПУ сфери послуг та туризму Чіп Валерія, ІІ м. у Томашевської Юлії – ТЦПТО, ІІІ м. – Фещак Євгенія – Борщівський ПЛ.

Найсильніша команда дівчат навчається в ТВПУ сфери послуг та туризму під керівництвом Гефка В.Г., поступились їм учениці Тернопільського центру професійно-технічної освіти (тренер-представник Олеськів Т.І), третє місце за ТВПУ технологій та дизайну (тренер-представник Слободян Я.Г.).

Переможці та призери особистого та командного заліку нагородженні грамотами обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України

Джерело: sportgart.com.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook