Про нас
увійти

У тернополян сім медалей на Кубку України з універсального бою

категорія: Єдиноборства | дата: 25 10 2018
У тернополян сім медалей на Кубку України з універсального бою

У Хмельницькому завершився Кубок України з універсального бою серед чоловіків та жінок, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Учасниками турніру стали понад 130 спортсменів із 14-ти регіонів нашої держави. Змагались за Кубок і тринадцятеро тернополян – представників обласного ФСТ "Динамо-Україна". У своїх вагових категоріях наші земляки здобули сім медалей різного гатунку.

Так, у розділі "лайт" золоті нагороди завоювали Сергій Качура та Дмитро Патиковський, "срібло" виборола Богдана Малищик, а Олександр Дмитрик, Святослав Жирій та Микола Юнь отримали "бронзу". Також Олександр Дмитрик здобув ще одну бронзову медаль за третє місце у розділі "класика". Готували спортсменів до змагань Олег Жирій, Іван Лозинський та Дмитро Патиковський.

Додамо, що Сергій Качура який вже неодноразово вигравав чемпіонати України з універсального бою, здобув право виступати у збірній команді України. Відтак, спортсмен, який є військовослужбовцем Державної прикордонної служби, у складі команди візьме участь у чемпіонаті світу з універсального бою. Цей престижний турнір з 28 листопада проходитиме у столиці Республіки Молдова, місті Кишиневі. Відтак, з 1 листопада Сергій Качура матиме тренувальний збір для підготовки до цих змагань, який відбуватиметься на спортивній базі "Мигово" в Чернівецькій області.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook