Про нас
увійти

Борці з Тернопільщини одні за одними клали на лопатки навіть найвправніших

категорія: Єдиноборства | дата: 17 10 2018
Борці з Тернопільщини одні за одними клали на лопатки навіть найвправніших
Уже вп’яте у місті Намислув (Польща) пройшов Міжнародний турнір з вільної боротьби імені Вітка Проціка і Патріка Жиманського, звідки збаразькі борці привезли багатий "урожай" нагород.

У змаганнях взяли участь близько 200 учасників із різних спортивних клубів Польщі, Словаччини, Німеччини, Чехії та України.

До змагання долучилося й семеро вихованців тренера та очільника Збаразького спортклубу "Чемпіон" Петра Короля. На килимі юні борці не дали відпочити зарубіжним борцям, віддаляючи суперників від перемоги.

У підсумку в особистому заліку перше місце посіли – Назарій Баньковський (30кг), Владислав Хариш (36 кг), Богдан Бастюк (48 кг). Друге місце - Назарій Васьків (35 кг), Григорій Шафранський (56 кг), а третє  - Ілля Вінтонович (30кг) та Олег Ключка (60 кг).

Нашим борцям сили і витримки, як завше, не позичати. Хлопці безстрашно оминали підступи суперників. Вправно оперували тактиками, оцінювали силу, вразливі місця супротивників. Звичайно, не все вдалося, на що розраховували хлопці. Комусь попався більш затяті ший супротивник, який перевершив моїх підопічних на килимі. Все ж, це змагання, як і попередні, будуть для моїх переможців непоганим уроком, — поділився Петро Король.

Варто зазначити, що в загальному заліку команда Збаража - бронзових призер Міжнародного турніру.

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook