Про нас
увійти

Тернополяни здобули 16 медалей на масштабних змаганнях з бразильського Джиу-Джитсу

категорія: Єдиноборства | дата: 15 10 2018
Тернополяни здобули 16 медалей на масштабних змаганнях з бразильського Джиу-Джитсу

Масштабний Всеукраїнський спортивний чемпіонат з бразильського Джиу-Джитсу під назвою "Ternopil Open Jiu Jitsu Championship 2018 Gi" відбувся у Тернополі 6 жовтня.

Подібний чемпіонат пройшов увосьме. Щоразу його учасниками стає все більша кількість спортсменів, а поєдинки відвідують чимало глядачів. У 2018-му році участь у змаганнях взяли 250 спортсменів з різних міст України.

На домашньому чемпіонаті, що відбувався у спортивному комплексі "Політехнік", змагались 60 тернополян. А загалом участь у "Ternopil Open Jiu Jitsu Championship" брали спортсмени віком від 4-х до 33 років.

Тернополяни здобули 16 медалей на масштабних змаганнях з бразильського Джиу-Джитсу Масштабний Всеукраїнський спортивний чемпіонат з бразильського Джиу-Джитсу під назвою "Ternopil Open Jiu Jitsu Championship 2018 Gi" відбувся у Тернополі 6 жовтня. Подібний чемпіонат пройшов увосьме. Щоразу його учасниками стає все більша кількість спортсменів, а поєдинки відвідують чимало глядачів. У 2018-му році участь у змаганнях взяли 250 спортсменів з різних міст України. На домашньому чемпіонаті, що відбувався у спортивному комплексі "Політехнік", змагались 60 тернополян. А загалом участь у "Ternopil Open Jiu Jitsu Championship" брали спортсмени віком від 4-х до 33 років.

Наші земляки за підсумками змагань отримали 16 нагород, серед яких чотири золотих, шість срібних та шість бронзових медалей. Честь Тернополя на змаганнях захищали титуловані бійці. Серед них варто відзначити дворазового чемпіона України та призера чемпіонату Європи Сергія Кіналя, чемпіона Європи серед юніорів Іллю Гасюка, чемпіона України серед дітей Станіслава Панькевича та абсолютну чемпіонку України серед жінок Марту Олеськів.

Як стверджують організатори змагань, спортклуб "Ахіллес" та Федерація бразильського Джиу-Джитсу України, наступгого року Тернопіль зустрічатиме ще більшу кількість спорсменів та гостей на змаганнях. Даний вид спорт саме зараз набирає великої популярності серед дітей та молоді і щорічно відкриває нових здібних спортсменів, які долучаються до тренувань.

За словами тренера спортивного клубу "Ахіллес" Богдана Мірошниченка, у грудні цього ркоу у Тернополі відбудеться чемпіонат Тернопільської області з бразильського Джиу-Джитсу над яким уже розпочали організаційну роботу та планування.

ДОВІДКА

Результати виступу тернопільських спортсменів на "Ternopil Open Jiu Jitsu Championship 2018 Gi":

Золоті медалі:

Станіслав Панькевич (категорія "малюки", до 24 кг), Марк Музичка ("підлітки", до 42 кг), Володимир Войтюк ("підлітки", до 60 кг), Сергій Кіналь ("дорослі", сині пояси до 76 кг).

Срібні медалі:

Олександр Чебанов ("малюки", до 27 кг), Данило Гасюк ("малюки", до 39 кг), Олександр Луцків ("підлітки", до 52 кг), Михайло Левчук ("юніори", до 64 кг), Ілля Гасюк ("юніори", до 69 кг), Роман Навольський ("юніори", 84,3 кг).

Бронзові медалі:

Маркіян Собчак ("малюки", 32 кг), Костянтин Барабаш ("малюки", до 39 кг), Назар Кирилюк ("підлітки", до 50 кг), Вадим Чубар ("підлітки", до 54 кг), Олег Петрик ("дорослі", білі пояси до 64 кг), Роман Войнарський ("дорослі", білі пояси 88,3 кг).

Джерело: 20 хвилин

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook