Про нас
увійти

Тернополяни стали призерами юніорського чемпіонату України з боксу

категорія: Єдиноборства | дата: 27 08 2018
Тернополяни стали призерами юніорського чемпіонату України з боксу

Вихованці спортклубів "Шкіряна рукавичка" та "Поєдинок" здобули срібну та бронзову нагороди на чемпіонаті України з боксу, що минулого тижня завершився у Кропивницькому.

Тернополянин Назар Кордупель у вазі 48 кг провів три поєдинки. У півфіналі наш боксер поступився майбутньому чемпіону України з Донеччини та посів підсумкове третє місце.

У вазі 60 кг срібну медаль отримав наш Данило Горбенко. Хлопець провів чотири поєдинки. У фіналі за рішенням суддів поступився представнику Харківщини.

Додамо, що за підсумками чемпіонату тернопільські боксери потрапили до складу збірної України. Боксери отримали виклик на научально-тренувальний збір для підготовки до участі у Міжнародних змаганнях.

Назар Кордупель тренується під керівництвом Руслана Фірмана та Олександра Іванова. Данило Горбенко під керівництвом Романа Діткуна. Наші боксери представляють спортивні школи ШВСМ, ТОДЮСШ з літніх видів спорту та КЗ ДЮСШ з греко-римської боротьби (відділення боксу).

Боксерський клуб "Шкіряна Рукавичка" висловлює подяку президенту федерації боксу Тернопілля Євгену Степанову, президенту боксерського клубу "Шкіряна Рукавичка" Ігорю Марцінковському та меценату Михайлу Будзінському.

Джерело: 20 хвилин

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook