Про нас
увійти

Тернопільські боксерки здобули дві золоті нагороди

категорія: Єдиноборства | дата: 16 08 2018
Тернопільські боксерки здобули дві золоті нагороди

Вихованки боксерського клубу "Шкіряна рукавичка" Каріне Айрапетян та Юлія Деденко стали чемпіонками Всеукраїнських змагань, повідомляє 20 хвилин.

З 7 до 12 серпня наші спортсменки змагалися у Чемерівцях на Хмельниччині, де відбувся Кубок України з боксу та відкритий Всеукраїнський турнір з боксу серед жінок-молоді, юніорок та дівчат.

У віковій категорії "дівчата" золоту нагороду виборола Каріне Айрапетян (вагова категорії 70 кг). Дівчина у фінальному поєдинку з відвертою перевагою перемогла суперницю з Хмельниччини. Підтримала ходу землячки Юлія Деденко, яка змагалася серед молоді у вазі 69 кг. У фінальному поєдинку тернополянка одноголосним рішенням суддів впевнено перемогла призерку чемпіонату України з Києва.

Додамо, що участь у турнірах взяли 200 боксерок з України, а також закордонні гості з Литви та Молдови.

Тернопільські спортсменки представляють спортивні школи ТОДЮСШ з літніх видів спорту та КЗ ДЮСШ з греко-римської боротьби (відділення боксу). Тренуються під керівництвом Руслана Фірмана та Анатолія Фірмана.

Спортсменки висловлюють подяку президенту федерації боксу Тернопілля Євгену Степанову, президенту боксерського клубу "Шкіряна рукавичка" Ігорю Марцінковському, меценату Івану Сопронюку та тренеру з фізичної підготовки Олександру Іванову.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook