Про нас
увійти

Тернопільські бійці одні за одними завойовували медалі на запеклому чемпіонаті України з ММА

категорія: Єдиноборства | дата: 16 07 2018
Тернопільські бійці одні за одними завойовували медалі на запеклому чемпіонаті України з ММА
Високі результати привезли тернопільські спортсмени з чемпіонату України зі змішаних єдиноборств UF MMA, який відбувся в закарпатському Тячеві за участю більше двохста спортсменів із 15-ти областей України та Словаччини.

До змагання, які вперше відбулися у місті, долучилися юнаки від 10 років та дорослі до 55 років. Серед учасників відзначилися і кращі тернопільські спортсмени. Із п’ятьох хлопців, які взяли участь у чемпіонаті, лише один не увійшов до числа переможців.

У віковій групі 12-13 років перше місце посів Назар Шевчук, срібними призерами стали Владислав Кульчицький та Роман Коцюба. А бронзову нагороду від організаторів змагань отримав у віковій групі Алі Баширзаде. Готував до змагань юних переможців тренер Владислав Назарук.

— На змагання я відправив з міста сильніших хлопців, де наймолодшому було 12 років. Юнаки разом щотижнево відвідують тренування. Звичайно, у наших спортсменів дещо неоднаковий рівень підготовки до змагань, адже одні хлопці тренуються в Палаці Спорту десь рік, а інші більше року. Деяким юнакам частіше випадало брати участь у чемпіонатах, тож вони уже загартовані боями і їм не позичати впевненості та витримки, — наголосив Владислав Назарук.

Тренер додав, що наступні змагання будуть для тернопільських бійців не менш успішними.

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook