Про нас
увійти

Боєць з Тернопільщини під відкритим небом упевнено подолав сильніших суперників

категорія: Єдиноборства | дата: 11 07 2018
Боєць з Тернопільщини під відкритим небом упевнено подолав сильніших суперників
На професійному міжнародному турнірі зі змішаних єдиноборств "STEP TO TOP 6. Битва на Горині" у Гощі на Рівненщині тріумфував юний боєць Владислав Кульчицький, який із золотом захистив честь рідного міста, повідомляє Тернополяни.

На березі річки Горинь 7 липня зібралося десятки сильніших юнаків з Рівного, Дубна, Березного, Сарн, Гощі, Коломиї, Тернополя, Києва, Луцька, Одеси, Харкова, Марокко та Азербайжану. Протягом дня під відкритим небом  відбулося 11 професійних поєдинків та 3 аматорських.

Від Файного міста на аматорських турнірах міцні кулаки показали 13-річний Владислав Кульчицький та дорослий спортсмен Олександр Питель. Перший учасник не поступився очками навіть чемпіонам та у підсумку піднявся на першу сходинку п’єдесталу. Юний чемпіон тренується в тернопільському Палаці Спорту у Владислава Назарука.

Як зізнається наставник переможця, шлях до звершень у спорті в хлопця пролягав через роки посилених тренувань.

Владислав займається у нас більше двох років. Минулого року хлопець став фіналістом України на національному чемпіонаті з бойових мистецтв. А цьогоріч на одному з попередніх змагань він також впевнено йшов до першості, проте поступився місцем. До битви на Горині хлопець готувався посилено – загартовував як фізичну витримку, так і моральну стійкість, впевненість у власній перемозі. Цього разу Влад нікому не подарував першості й таки досягнув омріяного чемпіонства, — наголосив Владислав Назарук.

Тренер підмітив, що протягом літа хлопець не відпочиватиме, а готуватиметься до нових поєдинків. Наступні аматорські змагання зі змішаних єдиноборств, за словами Владислава Назаруку, розпочнуться з осені.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook