Про нас
увійти

Тернополянина Андрія Антонюка увінчали золотом на Всеукраїнському чемпіонаті

категорія: Єдиноборства | дата: 07 07 2018
Тернополянина Андрія Антонюка увінчали золотом на Всеукраїнському чемпіонаті
У Черкасах протягом 22-24 червня проходив чемпіонат України з греко-римської боротьби серед дорослих борців з усієї України, на якому багаторазовий чемпіон з Тернополя Андрій Антонюк піднявся на першу переможну сходинку.

Юний чемпіон є вихованцем тернопільської дитячо-юнацької спортшколи та представником школи вищої спортивної майстерності. Раніше хлопець неодноразово перемагав як на всеукраїнських та міжнародних змаганнях, тож на червневому турнірі чимало вболівальників розраховувало на перемогу Андрія.

Як розповів один із тренерів хлопця Віталій Ліщинський, на змаганнях у Черкасах юному чемпіону випало позмагатися у чотирьох сутичках, де одного суперника було доволі непросто покласти на лопатки.

Хоч черкаський турнір, як і будь-які інші змагання для дорослих, був доволі складним, адже зібрав на одному килимі немало найсильніших українських борців, проте Андрій Антонюк упорався зі своїми суперниками. Як ми знаємо, хлопець є майстром спорту міжнародного класу та «загартований» багатьма сильними змаганнями, тому не боїться складних сутичок. Непросто нашому хлопцю було лише перемогти киянина. Андрію вдалося не поступитися перемогою цьому борцю, в чому ми й не сумнівалися. Я певен, що досягти тріумфу на чемпіонаті допомогли не так мої настанови, поради, як особиста стійкість, цілеспрямованість, наполегливість і, звичайно ж, майстерність хлопця, — наголосив Віталій Ліщинський.

Варто зазначити, що перемога Андрія Антонюка відкриває для хлопця можливість взяти участь у Чемпіонаті світу з греко-римської боротьби, який цьогоріч відбудеться в Будапешті наприкінці жовтня .

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook