Про нас
увійти

Чемпіони з Тернопільщини одні за одним перемагали на міжнародному турнірі

категорія: Єдиноборства | дата: 14 06 2018
Чемпіони з Тернопільщини одні за одним перемагали на міжнародному турнірі
Позмагатися з сильнішими українськими та міжнародними борцями вирушили до Львова спортсмени зі Збаражчини, серед яких майже половина хлопців здобула перемогу.

Традиційний міжнародний турнір з вільної боротьби у Львові, присвячений Заслуженому тренеру України Олегу Павловичу Сазонову, об’єднав у місті Лева близько сотню сильніших борців за спільним прагненням до перемоги.

За першості гідно боролося десять збаражчан з СК "Чемпіон" під керівництвом головного тренера та очільника клубу Петра Короля. Юні борці не розчарували свого наставника та привезли додому чотири перемоги. Зокрема, на найвищу сходинку піднявся Богдан Бастюк (вагова категорія 48 кг), який став чемпіоном турніру. Другі місця посіли: Владислав Хариш (вагова категорія 32 кг) та Владислав Пожогін (вагова категорія 80 кг). На третій сходинці в турнірній таблиці опинилася Катерина Мельник (вагова категорія 39 кг).

Паралельно з цими змаганнями, дві інші команди наших хлопців брали участь в турнірі у Німеччині та в турнірі для менших. На змагання зі Збаражчини вирушили сильніші хлопці, які вже займаються в нас тривалий час. Звичайно, я визначаю рівень тренованості борця не по тому, скільки років він у нас готується. Саме тому навіть хлопці, які відвідують СК "Чемпіон" недавно, проте показують добрі результати на килимі, можуть вирушати на всеукраїнські та міжнародні змагання, — розповів Петро Король.

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook