Про нас
увійти

Хлопці з Тернопільщини вправно клали на килим міжнародних борців та завойовували лаври

категорія: Єдиноборства | дата: 14 06 2018
Хлопці з Тернопільщини вправно клали на килим міжнародних борців та завойовували лаври
Шестеро борців зі Збаражчини протягом двох днів задавали жару суперникам на Міжнародному турнірі з вільної боротьби в містечку Люкенвальде, що в Німеччині та в підсумку привезли додому дві перемоги.

Традиційний турнір зібрав у німецькому містечку близько 150 спортсменів з різних країн – Німеччини, Польщі, Угорщини, Литви, України та інших. Як завше, гідно представили Тернопільщину на міжнародному рівні хлопці зі Збаражчини, яким випало помірятися силою із сильнішими спортсменами.

Удача не обійшла стороною наших спортсменів. В підсумку юний борець Ілля Прус у ваговій категорії 42 кг поклав на килим усіх супротивників та здобув омріяне чемпіонство. Немалі лаври  дісталися й Руслану Грініку, який не поступався силою сильнішим та, попри поразку, посів третє місце.

Тримав кулаки за своїх вихованців та давав добрі настанови хлопцям перед кожною тренер збаразької збірної та керівник спортивного клубу «Чемпіон» Петро Король.

Наші хлопці добре показали себе на килимі завдяки тому, що змогли вправно використати проти суперників набуті з роками тренувань вміння і навички. Я також слідкував за хлопцями, аби ті тримали себе стійко, даючи їм поради, настанови. Певен, що вдома за юних борців не згірше за мене вболівали їхні батьки, — наголосив Петро Король.

Тренер додав, що успіхи хлопці здобувають переважно не тільки завдяки вродженим якостям – силі, спритності, але й завдяки щоденним наполегливим тренуванням та мотивації з боку оточення.

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook