Про нас
увійти

У тернопільських кікбоксерів сім медалей на Відкритому чемпіонаті Волинської області

категорія: Єдиноборства | дата: 08 06 2018
У тернопільських кікбоксерів сім медалей на Відкритому чемпіонаті Волинської області

Чотири перших та три других місця посіли тернополяни на Відкритому чемпіонаті Волинської області з кікбоксінгу ІСКА, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Такі змагання відбулись в Луцьку на базі спортивно-оздоровчого комплексу "Адреналін-Сіті". Проходили вони вперше і виступили на них близько ста спортсменів. Від Тернопільської області в змаганнях брали участь сім кікбоксерів спортивно-оздоровчого клубу "Тернопіль" (РИНГ). Спортсмени клубу виступили успішно, завоювавши чотири перших та три других місця. Кікбоксери виступали на рингу в розділах фул-контакт і лоу-кікбоксинг.

Золоті медалі за перше місце отримали Чвач Антон (12 років, вагова категорія до 45 кг), Коваль Максим (13 років, вагова категорія до 50 кг), Шаванов Олександр (14 років, вагова категорія до 45 кг), Кіт Андрій (15 років, вагова категорія до 70 кг), срібні нагороди здобули Линда Вадим (13 років, вагова категорія до 55 кг), Дідух Василь (18 років, вагова категорія до 70 кг), Чулик Володимир (+ 18 років, вагова категорія до 70 кг)

Спортсменів до змагань підготували тренери клубу Сергій Колесник, Ігор Кріль, Володимир Вацик, Володимир Чулик, Сергій Ганець. Поїздка стала можливою завдяки матеріальній  допомозі спортклубу "Тернопіль" та батьків спортсменів.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook