Про нас
увійти

Медалі усіх рівнів привезли з Міжнародного турніру борці з Тернопільщини

категорія: Єдиноборства | дата: 27 05 2018
Медалі усіх рівнів привезли з Міжнародного турніру борці з Тернопільщини
Борці зі Збаражчини досягнули неабияких успіхів на XI Міжнародному турнірі з вільної боротьби присвяченому ветеранам боротьби Прикарпаття в Івано-Франківську, де два спортсмени стали чемпіонами, а двоє інших – срібним та бронзовим призером.

Протягом 18-20 травня в манежі Івано-Франківського коледжу фізичного виховання змагалося близько 200 спортсменів зі всієї України, а також з Білорусії та Франції. Змагалися юнаки у трьох вагових категоріях, де серед чемпіонів судді мали відібрати членів збірної команди України на юнацький чемпіонат світу.

Серед борців зі Збаражчини титул чемпіона здобуло одразу двоє хлопців – Владислав Хариш та Юрій Вовк. Оскільки Владислав представляє категорію «Молодші юнаки», то на відбіркових змаганнях у Києві відстоювати честь Тернопільщини від Збаражчини буде Юрій Вовк.

Окрім чемпіонських титулів, зі змагань зі срібною медаллю повернувся Андрій Ткач, а Назар Баньковський здобув бронзову нагороду. Тренуються чемпіони та призери у спортивному клубі «Чемпіон», керівником якого є тренер Петро Король.

— Особливо я пишаюся своїми чемпіонами, які доклали на змаганні неабияких зусиль, аби «укласти» навіть сильніших за них суперників. Зокрема, Влад Хариш показав себе на високому рівні, хоча в попередніх змаганнях хлопцеві не вдавалося завойовувати першість. Юний чемпіон у трьох сутичках переміг усіх суперників та ще й здобув титул «найтехнічніший борець турніру». Від Юрія Вовка, суперникам, як завжди, добре дісталося. Цей хлопець нікому не уступив першість. Чудово виступили й мої вихованці, які в підсумку стали призерами на змаганні, — наголосив Петро Король.

Тренер зазначив, що, навіть попри поразки, він пишається кожним зі спортсменів, якого готує до змагань, адже знає, скільки часу та зусиль докладають борці, аби досягнути успіху.

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook