Про нас
увійти

На чемпіонаті України з універсального бою збірна області завоювала вісім медалей

категорія: Єдиноборства | дата: 17 05 2018
На чемпіонаті України з універсального бою збірна області завоювала вісім медалей

У Чернівцях завершився чемпіонат України з універсального бою, що став відбірковим на чемпіонат Європи із цього виду спорту. Участь у турнірі взяли представники 12 областей України. В складі збірної Тернопільської області виступали 14 спортсменів, які показали досить високі результати, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Так, у розділі "лайт" у ваговій категорії 65 кг Сергій Качура здобув перше місце. Сергій - борець вільного стилю - у фінальному бою здолав майстра спорту України з дзюдо з міста Одеси і виборов право участі у чемпіонаті Європи, який відбудеться в серпні.

Другі місця у цьому розділі посіли Любов Дереш (вагова категорія 52 кг), майстер спорту України тренер з вільної боротьби Іван Лозинський (вагова категорія 60 кг) та Юрій Вінницький (вагова категорія 90 кг), а Богдан Олійник (вагова категорія 70 кг) був бронзовим призером змагань.

У розділі "універсальний бій (класика)" Любов Дереш стала чемпіонкою України, а Олександр Кулагін (вагова категорія 65 кг) та Ярослав Альохін (вагова категорія 85 кг) вибороли бронзові нагороди. Усі спортсмени представляють обласне ФСТ "Динамо Україна".

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook