Про нас
увійти

Тернопільські борці стали лідерами на всеукраїнському турнірі

категорія: Єдиноборства | дата: 09 05 2018
Тернопільські борці стали лідерами на всеукраїнському турнірі
Понад 350 спортсменів із багатьох областей України та з Молдови й Чехії з’їхалися до Файного міста на традиційний всеукраїнський турнір "Орлятко-2018", а господарі змагань – тернопільська команда стала першою серед усіх команд – учасників змагань. Турнір тривав протягом 4 - 6 травня.

Зокрема, чемпіонами турніру стало п’ятеро наших спортсменів, які поповнили полиці рідного КЗ "ДЮСШ з греко-римської боротьби" новим золотом: Володимир Томбоштейн (вагова категорія 38 кг), Ігор Хмілярський (вагова категорія до 48 кг), Максим Радик (вагова категорія до 41 кг), Анатолій Паснак (вагова категорія до 38 кг), Степан Жмурко (вагова категорія до 38 кг). Переможцями змагань також стали: Владислав Поливко та Дмитро Мілов (срібло), Назар Бабінський (бронза). Тернропільські хлопці вибороли першості й у двох номінаціях: "За волю до перемоги" – Анатолій Паснак, "За кращу техніку" – Максим Радик. Переможці та призери були нагородженні грамотами, медалями, кубками та солодкими подарунками.

За словами головного тренера тернопільської команди Андрія Телебана, цьогорічні традиційні змагання пройшли на доволі високому рівні насамперед тому, що кількість учасників турніру перевищує число спортсменів, що змагалися минулоріч. Тренер додав, що його підопічні, як завжди,виступили гідно та дали фору навіть найсильнішим борцям.

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook