Про нас
увійти

Тернопільські борці не втомлювалися виборювали перемоги на грандіозному всеукраїнському турнірі

категорія: Єдиноборства | дата: 02 05 2018
Тернопільські борці не втомлювалися виборювали перемоги на грандіозному всеукраїнському турнірі
Зі ХХІV Всеукраїнського турніру з греко-римської боротьби, присвяченого пам’яті Заслуженого тренера України С.І.Коваля, тернопільські борці повернулися з немалими почестями – одним сріблом та п’ятьма бронзовими медалями.

Тернопільським борцям випала честь позмагатися протягом 21-22 квітня в місті Березне, що на Рівненщині, серед понад 350-ти спортсменів із дванадцяти областей України(разом 16 команд) та Німеччини.

Не згірше найсильніших суперників виступили на турнірі вихованці КЗ «ДЮСШ з греко-римської боротьби» Тернополя, які поповнили надбання рідного закладу новими грамотами й медалями. Зокрема, срібло виборов Жмурко Степан, а бронза дісталася п’ятьом іншим борцям – Назару Бабінському (ЗОШ №17, 5-Б клас); Володимиру Томбоштейну (ЗОШ №23, 5-В клас); Арсенію Товмасяну - (ЗОШ №4, 8-Б клас); Денису Грому - (ЗОШ №4, 7-А клас); Владиславові Поливку (ЗОШ №6, 9-А клас).

Кожною новою перемогою тернопільських борців пишається один із тренерів хлопців Андрій Телебан, який не втомлюється тримати кулаки за своїх підопічних. Чоловік вважає, що власними успіхами борці повинні завдячувати не так тренерам, як собі. Адже саме їхня наполеглива праця – щоденні тренування та забуття про втому врешті решт дали хороші плоди. Тренер бажає,щоб хлопці продовжували працювати у тому ж дусі, а кількість чемпіонів та призерів з кожним роком не меншала у школі. 

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook