Про нас
увійти

Борці з Тернопільщини уславили рідне місто новими перемогами

категорія: Єдиноборства | дата: 24 04 2018
Борці з Тернопільщини уславили рідне місто новими перемогами
Дев’ятнадцять борців зі Збаражчини захищали честь рідного міста на Всеукраїнському турнірі з вільної боротьби на призи ЗМС П.Олійника у Хмельницькому, серед яких шестеро спортсменів привезли додому лаври.

Протягом двох днів за призи Павла Олійника змагалося 35 команд. Разом – 350 учасників майже з усіх міст України, а також хлопці та дівчата з Молдови і Польщі.

На змаганні одними з найкращих показали себе борці зі Збаражчини, які тренуються у спортивному клубі «Чемпіон». Спортсмени привезли додому як чемпіонство, так срібні і бронзові нагороди: 1-ше місце – Смакула Олександр (23 кг); Арсен Цар (41 кг; 2-ге – Катя Мельник (39 кг); 3-тє Ілля Вінтонович (27 кг), Владислав Хариш (32 кг), Остап Борсук (41 кг).

Готуються до змагань юні переможці у тренера Петра Короля, який робить все для того, аби його підопічні не хвилювалися та не розосереджувалися перед сутичкою, а гідно показали себе навіть перед сильнішими суперниками.

Часом буває, що спортсмен дещо міг недопрацювати техніку, не до кінця зібрався чи пригнічений чимось перед турніром. Такі емоції можуть вартувати борцю втрати перемоги, тому перед кожною сутичкою  я слідкую, аби мої вихованці були зібрані як фізично, так і морально. Багаторічна праця на килимі лише загартовує у хлопців вольові якості. Якщо спортсмен, який вперше вийшов позмагатися, може хвилюватися та боятися суперників, то юні борці із багаторічним досвідом участі у турнірах вирізняються стійкістю й бажанням перемогти. Ці почуття тримають їх у силі протягом усього поєдинку, — поділився Петро Король.

Тренер наголосив, що в СК «Чемпіон» тренується чимало хоробрих борців та борчинь, які з кожним наполегливим тренуванням лише примножують свої шанси на перемогу.

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook