Про нас
увійти

Борці Тернопільщини на повну готуються до нових звершень на всеукраїнському змаганні

категорія: Єдиноборства | дата: 19 04 2018
Борці Тернопільщини на повну готуються до нових звершень на всеукраїнському змаганні
Зі сильнішими українськими спортсменами змагатиметься близько 20 борців зі Збаражчини на Всеукраїнському турнірі з вільної боротьби на призи ЗМС П.Олійника, який пройде у Хмельницькому протягом 20-21 квітня.

До змагання долучаться юні спортсмени 2004-2007 р.н., які щоденно тренуються у спортивному клубі «Чемпіон» від керівництвом тренера Петра Короля.

— Перед будь-якими змаганнями, як усіх разом, так і кожного спортсмена окремо треба налаштувати на поєдинок – дати поради та настанови, вирішити, яку тактику краще використовувати під час тої чи іншої сутички. Такі попередні налаштування перед стартом потрібні для того, аби спортсмен зміг вдало використати під час турніру напрацьовані та відшліфовані на тренуваннях навички. Хоч перед сутичкою кожен борець приблизно планує, яку би краще тактику використати, проте й суперник має свій план нападу. Тому, аби краще зорієнтуватися, більше оцінити спортсмена та ще раз переконатися у своїх можливостях, спортсмену не обійтися без порад тренера, — наголосив Петро Король.

Тренер зазначив, що для того, аби досягати успіху на змаганнях, не досить майстерно володіти спортивною майстерністю, але й потрібно не мати страху перед суперниками та загартовувати в собі вольові якості характеру.

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook