Про нас
увійти

Борець з Тернопільщини посів призове місце на одному з найсильніших міжнародних змагань

категорія: Єдиноборства | дата: 18 04 2018
Борець з Тернопільщини посів призове місце на одному з найсильніших міжнародних змагань
Збаражчанин Влад Хариш гідно показав себе серед близько двохсот спортсменів на традиційному міжнародному турнірі з вільної боротьби пам’яті майстра спорту міжнародного класу, чемпіона Світу і Європи серед юніорів та володаря Кубку Світу Ігоря Первачука.

У шостому змаганні, яке відбулося 14 квітня 2018 р.  в легкоатлетичному манежі "Велотрек СКА" Львова, взяли участь молодші юнаки 2003-2005 р.н. з різних областей України, а також команди з Білорусії, Італії та Угорщини.

Від Тернопільщини в турнірі вдало виступив спортсмен зі Збаражчини Влад Хариш, який боровся з найсильнішими спортсменами та у фінальному заліку посів третє місце. Хлопець тренується у спортивному клубі "Чемпіон", президентом якого є тренер Петро Король.

— На цьогорічному турнірі Первачука свою спортивну майстерність показали кращі юні борці національного рівня. Українські спортсмени, які здобули першості на змаганні, будуть захищати честь країни в чемпіонаті Європи. Щодо Влада Хариша, то хлопець гідно показав себе на килимі, використавши на власну користь ті вміння та навички, які здобув під час тренувань. Нашому борцю не вдалося піднятися на сходинку вище, адже він поступився місцем поляку. Та Владу є чим пишатися, адже від – один із наймолодших спортсменів, який виступає на подібних турнірах, розповів Петро Король.

Тренер наголосив, що на сьогоднішній день збаразькі борці тренуються на повну, адже попереду їх чекає ще чимало змагань. Зокрема, найпершим буде Всеукраїнський турнір з вільної боротьби на призи ЗМС П.Олійника серед школярів 2004-2007 р.н., який відбудеться протягом 20-21 квітня 2018 року у Хмельницькому.

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook